tisdag 19 oktober 2010

Vart tar tiden vägen ?


Här kommer protokollet från Växjö provet som skulle varit med i förra inlägget.(klicka på protokollen så ser man lite bättre)

Än en gång blit det en snabb genomgång om vad som hänt.
Jag fattar inte, men tiden räcker inte till.

Helgen (på lördagen) efter Växjö provet var jag och Eddie i Karlskrona och startade på jaktprov.
Där skrapade jag och Qvittra ihop vår tredje 3:a, jag tyckte själv att fotgåendet var bättre, men det tyckte inte domaren (han vet ju inte hur det har sett ut) men den stora missen var återigen vattenarbetet. Qvittra hade lite otur och fick inte in vtn. mark nr. 2 och när jag sedan skickade henne på linjetaget så drog hon åt det hållet. Så vi fick inte hem den heller.

Men ett stort grattis till Eddie och Casey som fick sin sista 1:a i ökl och blev dessutom provbäst med hp.

På söndagen åkte jag till det särskilda provet i Ullared och gissa vad vi fick för pris, japp en 3:a.
Qvittra gjorde ett bra arbete fram till vatten dirigeringen(som var sist)
Där skickade vi en bit upp på land, och efter alla missar på just vtn dir på alla proven så hade hon inte något förtroende för mig och jag fick inte ut henne i vattnet. Fotgåendet var ju förståss inte bra, men det hade jag räknat med .
Att tävla två dagar på rad fixade min lilla hund, men jag hade behövt ha mer tid mellan för att jobba med detta "underbara" problem.Fotograf från Ullared är Camilla Jacobsson, detta är en typisk bild på mig och Qvittra, hon är typ en meter framför mig.

Helgen efter så hade vi vår träningshelg med Britt-Marie/Inge, Mia, Lennart och jag. Tyvärr var Anki sjuk och kunde inte vara med. Och jag hade inte uppe kameran på hela helgen.
Vi hade en riktigt bra helg.

Fredagen körde vi spår och uppletande på östra stranden, där vi också grillade korv. En avstickare till Äventyrsbutiken och sedan tillbaka till klubben där vi körde igenom alla i ett rejält lydnadspass, pizza lite senare. Ibland hinner man med mycket.

Lördagen åkte Mia för att starta på sitt första WT, och som hon gjorde det- vann över 50 ekipage på finfina 95 poäng(max är 100)
Jag åkte på SSRK's samträning, tyckte att jag behövde det inför helgen.
B-M och Lennart körde två spår var. Vi träffades på klubben igen på eftermiddagen och körde igenom lite lydnad innan det var dax för den obligatoriska plankan.

Söndagen blev en riktigt slappe dag, Lennart skulle tävla skydd, Qvittra hade vattensvans och Mia kände sig sjuk.

I söndags så var vi några tjejer som tränade jakt i Sågknorren, och vilken härlig dag det blev.
Bra träning och trevligt sällskap, vad mer kan man begära.
Titta på bilderna så förstår ni.
Jaktträning Sågknorren 17 okt 2010 - till bloggen


Näst helg blir det sista jaktprovet för mig och Qvittra på ett tag, för efter detta så skall jag lägga mer krut på brukset.

Jag återkommer med resultatet.

Tack och hej !