fredag 15 juli 2011

Facebook

Nu var det länge sedan jag skrev, igen.
Jag klättrade så så småningom om upp ut det svarta hålet och har kommit igång med träningen igen och allt känns bra.

Sammanfattning av veckorna som varit.

Vecka 24
Var hos tandläkaren och skulle laga ett hål och dra ut en visdoms tand, och det visade sig att tanden inte alls ville lämna min käft, så besöket tog 2 timmar och 45 minuter, kan säga att jag var rätt så mör efter detta.
På lördagen så kommenderade jag lydnaden på belgar sm'et i Halmstad.

Vecka 25
Lydnadsträning med gänget på måndagen.
Midsommaraftonen tillbringade jag med min bror och hans familj + min mamma, på dagen var vi på berget och hade det mysigt, och kvällen hos mamma.
Midsommardagen var jag först med familjen på dagen och sedan cyklade jag och Qvittra hem till en kompis och åt god mat och hade en lite ölprovning.
Söndagen så var det jaktträning hos Susanne, vi höll på hela dagen och fick till en riktigt bra träning.

Vecka 26
Instruktörs träff på tisdagen
Höll i torsdagsträffens bruksdel på tordagen.
Helgen gjorde jag inget, hade tänkt att åka på en jaktträning på söndagen men kände att jag måste lugna ner mig lite och lyssna på kroppen, så det blev en lugn och härlig helg.

Vecka 27
Lydnadsträning i Halmstad på måndagen
På torsdagen gick jag och min granne Charlotta ner till travet och Sprintermästaren med våra unga hundar(Love och Qvittra) och dom var så duktiga båda två.
På fredagen så började Oskarströms brukslydnadsläger och det höll på till söndags kvällen.
Det började inte så bra för när jag kom fram till min husvagn så hade det varit inbrott i den, vet inte hur det hela har gått till men en fönsterruta har gått sönder i nederkant, annars hade dom inte tagit mer än en hundleksak som jag hade köpt till Anki's Astrid och så var ett fönster upplåst men helt. Jag kom i alla fall iväg till Oskarström och sedan hade jag och alla andra som var med några härliga dagar med vår duktiga instruktör Helen Gustavsson, vi var två grupper och Anki Mohlin var instruktör i den andra gruppen. Jag fick mycket med mig i "ryggsäcken" som jag skall försöka att jobba med. Foton kommer så småningom.
Qvittra började att löpa på söndagen, en månad för tidigt. Hon som har varit som en klocka med sina löp, och jag har kunnat planera efter det, nu går ju inte det längre.

Vecka 28
Lydnadsträning hos Hanna med en god grillad hamburgare efteråt, vi var hela gänget och det är ju alltid roligt.
Torsdagen var det möte på klubben ang. tävlingssektorn.
Och en timme innan jag åkte ner så fick jag bara för mig att jag skulle gå med i Facebook, jag som har sagt att jag aldrig skulle göra detta, men ibland tycker jag att man har känt sig lite utanför. Och herre gud så mycket plippande det var i min telefon under hela mötet, hade väl tryckt på något så att det gick ut en förfrågan till alla i mina kontakter om dom ville vara mina vänner och alla svar kom ju i min telefon också.
Är det någon som har några bra tips på vad man skall tänka på när man är med i "fejjan" så tar jag tacksamt emot detta.

Tack och hej !