måndag 19 april 2010

Poängjakten den 17 april

Här kommer två filmer från poängjakten(tack Catta för att du kom och filmade och gav goda råd) och ett liten beskrivning av provet.Qvittra gjorde debut i öppenklass och gick i par med Olle och Grizzly. Vi började med en transport där G fick ett linjetag på land sedan var det dax för Q att utföra ett sök på 8 vilt och man hade 8 minuter på sig, här missade Q det sista viltet, efter detta var det G som fick en dubbelmarkering på land sedan var det dax för en transport ner till vattnet där började Q med ett linjetag och därefter en dubbelmarkering sedan bytte vi platser. På hemvägen såg det ut så här - Q fick en dubbelmarkering, G gjorde söket, Q fick ett linjetag och sedan var det klart. Jag är jättenöjd med Qvittras arbete, hon gör allt på bästa sätt med tanke på vad hon kan, sedan är jag inte nöjd med fotgåendet och att det kom lite ljud ibland. Detta var en test på hur långt vi har kommit i vår träning.

http://www.youtube.com/watch?v=RvX7XSlJmlU
http://www.youtube.com/watch?v=matT1n3bqmo

Tack och hej

3 kommentarer:

  1. Jag säger bara "SKITBRA JOBBAT"!! i helgen med både jakt o bruks! Härligt med arbetsglädje som aldrig verkar ta slut på lilla Qvittra =)
    Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Åhhh vad kul att se filmerna!
    Blir så träningssugen och sååå avundsjuk, hon ser verkligen underbar ut lilla Qvittra, jag bara hoppas att jag får nåt liknande! :-)
    Stora kramar från Heléne & Brassan

    SvaraRadera
  3. Jättekul med filmerna - och duktig fotograf! Det är inte alltid så lätt att filma som det ser ut på TV inte... Duktig Qvittra och duktig Fia! Vilken härlig fart och inställning hon har, och vilket fint linjetag :-)
    Lycka till framöver - kommer att gå hur bra som helst! Vill du träna fotgående så säg till - det behöver Leia-Långnos också...

    SvaraRadera